Waaa!! Kepakaran Najib Diiktiraf Oleh Dunia Laaa..

Beliau telah mendapat pengiktirafan antarabangsa sebagai salah seorang tokoh kepimpinan pemasaran menerusi penganugerahan Marketing 2.0 - Outstanding Leadership Award di Dubai, Emiriah Arab Bersatu (UAE).

Beliau yang dimaksudkan di sini ialan Najib Assadok (gambar di bawah) bukannya Najib Razak individu yang telah memperkenalkan negara kita ke seluruh dunia melalui Skandal kewangan bertaraf dunia iaitu 1MDB...
 

NAJIB Asaddok mendapat pengiktirafan antarabangsa sebagai salah seorang tokoh kepimpinan pemasaran menerusi penganugerahan Marketing 2.0 - Outstanding Leadership Award di Dubai, Emiriah Arab Bersatu (UAE).

Beliau mendapat anugerah berkenaan sempena Persidangan Marketing 2.0 - Global Gathering of Brand Builders & Marketers 2022 yang diadakan bermula 23 hingga 25 Mac di Intercontinental, Dubai Festival City, UAE.

Persidangan berprestij ini turut disertai oleh syarikat-syarikat gergasi antarabangsa seperti Amazon, Salesforce, Adobe dan juga beberapa agensi pemasaran terkemuka dunia berkongsi pengalaman dan teknologi pemasaran dalam talian pada persidangan ini.

Penganugerahan ini disifatkan antara kepujian tertinggi bagi industri pemasaran global, yang mana ia dinilai secara profesional oleh barisan juri antarabangsa dan Lembaga Penasihat Marketing 2.0 Conference yang terdiri daripada pakar industri terulung.

Dalam masa sama, Najib menyifatkan anugerah ini sebagai satu tanggungjawab besar untuk membantu lebih ramai usahawan Malaysia menjadikan bisnes mereka lebih maju dan berkembang sejajar dengan perubahan Malaysia apabila memasuki fasa peralihan endemik pada 1 April 2022.

"Alhamdulillah, walaupun saya dan Momentum Internet diiktiraf di peringkat antarabangsa, tapi kami tidak lupa tujuan kami adalah untuk bantu 100,000 peniaga dan juga usahawan dalam Malaysia berkembang dan mampu perbaiki taraf ekonomi mereka.T

"Walau sehebat mana sekalipun, kita tetap perlu bantu peniaga dan usahawan Malaysia untuk terus bangun melalui strategi dan teknik pemasaran yang betul dan tepat dengan zaman sekarang," katanya.

Najib melalui syarikatnya yang diasaskan pada tahun 2014 sudah berjaya membantu ramai peniaga dan usahawan untuk tingkatkan jualan mereka melalui pemasaran dalam talian sekali gus membantu mereka keluar dari kelompok kemiskinan.

"Saya dan Momentum Internet akan sentiasa komited untuk bantu peniaga dan usahawan tingkatkan jualan lebih 10 kali ganda.

"Ia memang menjadi keutamaan kami sejak dulu lagi. Pelbagai program dan kelas yang kami jalankan secara dalam talian bagi memudahkan mereka mendapat akses kepada ilmu berkaitan pemasaran dan jualan," katanya.

Najib yang juga pemegang Sarjana Perniagaan dan Pentadbiran, kini sedang melanjutkan pelajaran dalam bidang kedoktoran Perniagaan dan Pentadbiran di Open University Malaysia (OUM).

Berikutan fasa peralihan endemik yang akan berkuat kuasa pada 1 April 2022 ini, Najib dan Momentum Internet turun padang untuk membimbing peniaga secara bersemuka di beberapa lokasi seluruh Malaysia dalam siri jelajah yang akan dilancarkan pada 30 Mac 2022.

Sesi Mega Momentum Bisnes 2022 terbuka kepada semua pada 30 Mac 2022 ini jam 8.30 malam melalui platform Zoom.

Sertai segera sesi Mega Momentum Bisnes 2022 dan nantikan pelancaran siri jelajah dalam sesi berkenaan ~ MyMetro

2 Comments

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

 1. From day one pH dan Tun berkuasa aku dah pesan lawan fitnah jijik dendan fakta data dan bukti... kan dah mendapat..!!

  Sekolah ternama Cina yang setara kolej MCKK , Sekolah Foon Yew , Seri Alam pula menjemput Najib memberi kata dua di sekolah mereka, mendatangkan kemarahan DAP.

  Tony Pua kepalai bantahan terhadap Lembaga Pengarah Sekolah, dan akhirnya Tony Pua pula terkeluar masuk longkang dari senarai nama CEC DAP beberapa hari lalu.

  Mahathir , Muhyhiddn ada lah golongan tidak jujur sama seperti Tony Pua dalam menyatakan sesuatu berkenaan ekonomi negara.

  Dengan kekalahan “Back to Back” DAP pada PRN negeri Melaka dan Sarawak , jelas orang Cina bukan lagi ‘fixed deposit” DAP pada pilihanraya akan datang. Ramai Calon DAP Sarawak hilang deposit. PRN Bangsa Johor semua calon PejWang hilang deposit..!!

  Gandingan DAP bersama Tun Mahathir bukan lagi satu “advantage” kepada DAP , bahkan kini menjadi beban kepada DAP apabila orang Cina mula melihat Mahathir sebagai “individu” tidak boleh dipercayai dan perosak ekonomi.

  Selain itu “brand” politik DAP sudah tidak laku lagi tambah lagi dengan dinasti Lim yang begitu lama mencengkam politik DAP.

  Tujuan bercakap tiada lain melainkan asik hendak mengenakan Najib semata mata sambil berbohong kepada rakyat.

  Lihat keranah pemimpin politik dari mana mana parti pun yang favour pada bekas kerajaan yang dipimpin oleh Tun layanan musuh dan kroni begitu signifikan sekali. Zety Taufiq Aiman pihak agensi kerajaan cukup cukup lembap bertindak.

  Bila CEO Astro yg tiada kepentingan demgan Tun dan kroni 'hari ini nama disebut di mahkamah USA esok harta benda dibeku dan di rampas'

  Saya ulangg..!!!

  Kau orang ingat rakyat bodoh tak nampak apa yang berlaku depan bijik mata rakyat jelata..!? Bukan itu saja kes video blur, cat pintu gerbang bodoh kos cat sampai 10 juta kau orang ingat rakyat mudah lupa macam Tun..!?

  Maklumat dihujung jari jangan bodoh bangangkan rakyat yang tiada kepentingan politik untuk dicucuk hidung mereka..!!

  Kini lihat lah, Najib tetap di jemput dan Mahathir tidak di endah oleh komuniti perniagaan dan ekonomi.

  Mereka anggap Najib lebih reliable dan ‘trustworthy’ dari Mahathir dan seluruh kabinet putar alam Pakatan Harapan.

  Dalam urusan ekonomi, ‘Fact and Figures , Data and Numbers talk’ bukan seperti Mahathir, “bullshit talk cock’ sahaja yang ada.

  ReplyDelete
 2. fuh ni yang abang tu marah ni.

  ReplyDelete

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

Post a Comment

Previous Post Next Post